Freelance, Wij vormen de ontbrekende puzzel in uw ICT organisatie

Tijdelijk expertise en ervaring nodig voor een gegeven periode? KBS Nederland vervult voor u die rol als zelfstandig (interim) professional in ICT-gerelateerde vraagstukken.

Neem contact op

Wie zijn wij

KBS is een onafhankelijke dienstverlener, gericht op de zakelijke markt. Met een brede ervaring van ruim 20 jaar in de ICT binnen diverse branches leveren wij ICT diensten aan het MKB en zijn inzetbaar op freelance basis in grotere organisaties.

KBS staat voor Kriekaard Business Support. Dit is ons inziens veelzeggend. Als professional zien wij ICT als middel ter ondersteuning voor uw kernactiviteiten. De dienstverlening van KBS staat voor praktisch, eerlijk en resultaatgericht voor ieder vraagstuk.

 • Ruim 20 jaar ervaring in zowel kleine als grote organisaties
 • Technische achtergrond in verschillende ICT disciplines
 • Projectuitvoering in multidisciplinaire projecten in binnen- en buitenland
 • Ruim 10 jaar ervaring in leidinggevende rollen, waarvan ruim 5 jaar als operations manager

Onze services

Hier vind je informatie over de services die wij bieden.

 • ICT Advies

  Niet tevreden met de huidige ICT middelen? Idee dat het beter moet kunnen? Loopt u regelmatig tegen problemen aan? Wel eens berekend wat uitval van uw ICT voor uw bedrijf betekent? Hoeveel tijd besteedt u aan ICT zaken welke u beter aan uw klanten had kunnen besteden?

  Lees verder
 • Installatie

  Op basis van geleverd advies of simpelweg op aanvraag van de ondernemer, verzorgt KBS de volledige installatie van de oplossing(en), zodat dit geheel aansluit op uw situatie en u, als ondernemer, wordt ontlast van technische ICT zaken.

  Lees verder
 • Beveiliging

  Hoe goed is uw netwerkbeveiliging ingericht? KBS heeft de kennis en kunde in huis om de beveiliging in te richten, en aan te passen op basis van de behoeften zonder dat bedrijfsinformatie of continuïteit in het geding komt.

  Lees verder
 • Mobiel werken

  Heeft u behoefte aan een flexibeler werkomgeving waarbij behoefte is aan toegang tot bedrijfsgegevens, ongeacht locatie? KBS levert mogelijkheden tot thuiswerken, mobiele toegang tot bedrijfsgegevens en zogenaamde "Cloud oplossingen" via partners.

  Lees verder
 • Beheer & ondersteuning

  Ook voor bestaande oplossingen geldt dat u niet zelf hoeft te puzzelen als zich een probleem voordoet, of andere eisen ontstaan. KBS kan u hierin ondersteunen, zelfs op afstand.

  Lees verder
 • ICT analyse

  Geen idee hoe het er met uw huidige ICT omgeving voorstaat? U hebt het idee dat ICT u beter zou moeten kunnen ondersteunen? Of simpelweg behoefte aan een "second opinion"? KBS biedt u een kosteloze en vrijblijvende ICT analyse aan.

  Lees verder