Freelance, Wij vormen de ontbrekende puzzel in uw ICT organisatie

Tijdelijk expertise en ervaring nodig voor een gegeven periode? KBS Nederland vervult voor u die rol als zelfstandig (interim) professional in ICT-gerelateerde vraagstukken.

Neem contact op

Freelance Wij vormen de ontbrekende puzzel in uw ICT organisatie

Tijdelijk expertise en ervaring nodig voor een gegeven periode? KBS Nederland vervult voor u die rol als zelfstandig (interim) professional in ICT-gerelateerde vraagstukken.

KBS Nederland kan u van dienst zijn in verandertrajecten, op het gebied van project management, of simpelweg omdat u tijdelijke vervanging zoekt ten behoeve van continuïteit van uw ICT.

KBS Nederland heeft de kennis én ervaring om verschillende ICT disciplines samen te brengen tot een effectieve dienstverlening en de schakel te vormen tussen business en techniek.

Noodzaak tot verbeteren of vernieuwen Wij vormen de ontbrekende puzzel in uw ICT organisatie

U heeft een urgente noodzaak tot veranderen, bijvoorbeeld omdat het aantal klachten en escalaties in uw ICT dienstverlening explosief groeit. Of u ziet mogelijkheden om te innoveren, maar daarvoor zult uw organisatie moeten transformeren.

KBS Nederland vervult voor u de rol van verandermanager.

Continuïteit van uw dienstverlening waarborgen Wij vormen de ontbrekende puzzel in uw ICT organisatie

Het kan zijn dat u voor een gegeven periode vervanging nodig heeft binnen uw ICT organisatie, omdat uw teamleider, service manager of ICT manager plotseling is vertrokken of langdurig ziek is.

Wij hebben de kennis én ervaring om deze rol voor u te vervullen. Met een gedegen technische achtergrond en een bedrijfskundige insteek vormen wij een prima schakel tussen uw business en de techniek.

Een beheerste uitvoering van uw projecten Wij vormen de ontbrekende puzzel in uw ICT organisatie

U heeft de technische know-how in huis, maar bent op zoek naar een projectleider die een gestructureerde methode hanteert, teneinde het project binnen gestelde kaders t.a.v. tijd en kosten te realiseren.

Opgevoed in de stijl van PMBok en als gecertificeerd PRINCE2 practitioner zijn wij onderlegd om uw projecten in goede banen te leiden.

KBS Nederland kenmerkt zich door een gestructureerde aanpak en resultaatgerichtheid zonder de mens uit het oog te verliezen.