MKB, Wij lossen de ICT puzzel voor u op

Een ondernemer moet ondernemen. Dit betekent dat u zich uitsluitend moet kunnen richten op uw kernactiviteiten.

Neem contact op

MKB Wij lossen de ICT puzzel voor u op

Een ondernemer moet ondernemen. Dit betekent dat u zich uitsluitend moet kunnen richten op uw kernactiviteiten.

ICT is steeds belangrijker geworden in de bedrijfsvoering, maar hoe geef je hier goede invulling aan? Dit vraagt om een brede expertise om tot een zorgeloze en optimale ICT oplossing te komen.

KBS Bedrijfsondersteuning helpt u tot een goede afstemming te komen tussen de technische infrastructuur en de toepassing op uw kernactiviteiten. Of het nu gaat om nieuwe, innovatieve oplossingen of optimalisatie en flexibilisering van bestaande oplossingen. KBS Bedrijfsondersteuning is dé ICT partner met de juiste aanpak voor het MKB.

Internet & Cloud Wij lossen de ICT puzzel voor u op

Nieuwe IT-diensten en technologieën volgen elkaar in rap tempo op. Er is zoveel keuze en de gevolgen voor uw bedrijf kunnen groot zijn. De cloud biedt veel voordelen, maar welke oplossing past bij uw bedrijfsvoering? En moet je in zijn geheel naar de Cloud of wellicht is het verstandiger sommige zaken gewoon binnenshuis te houden. Wij helpen u de mogelijkheden te begrijpen en de juiste keuze te maken.

En Internet is de slagader van ieder bedrijf. KBS levert de juiste internetverbinding, afgestemd op de behoeften binnen uw bedrijf en het al of niet werken in de Cloud. Daarnaast zorgen wij voor professionele apparatuur voor de benodigde beveiliging van uw bedrijfsnetwerk. Lees hierover meer onder “IT Security”.

Telefonie Wij lossen de ICT puzzel voor u op

Of u nu twee medewerkers heeft of vijfhonderd, 1 of meerdere vestigingen: u wilt optimaal bereikbaar zijn voor uw klanten, flexibel kunnen op- en afschalen, één voorspelbare factuur ontvangen en geen gesprekken missen. Met onze Hosted (VoIP) Telefonie kiest u voor een betrouwbare en toekomstvaste communicatie oplossing.

Wij voorzien tevens in mobiele telefonie en kunnen deze desgewenst volledig integreren met bovengenoemde VoIP oplossing. Zodoende bent u ook onderweg bereikbaar op uw bedrijfsnummer en belt u ook met uw mobiele telefoon via ditzelfde bedrijfsnummer. Handig als u niet wilt dat iedereen over uw mobiele nummer beschikt.

WiFi Wij lossen de ICT puzzel voor u op

Een draadloos netwerk is een belangrijk middel om flexibel te kunnen werken. Toch hoor je té vaak dat het draadloze bedrijfsnetwerk nogal eens te wensen overlaat. KBS zorgt voor een dekkend en presterend draadloos netwerk. Met onze speciale apparatuur zijn we in staat om metingen te verrichten en op basis daarvan een gericht advies te geven en aanpassingen te maken, zodat uw draadloze netwerk wél overal beschikbaar is en snel werkt. Een volledige site-survey met een uitgebreid rapport behoort ook tot de mogelijkheden.

IT Security Wij lossen de ICT puzzel voor u op

Het bedrijfsnetwerk wordt steeds belangrijker voor een continue bedrijfsvoering, terwijl virussen en malafide praktijken via het internet alleen maar toenemen. Een goede beveiliging is daarom van groot belang en de verscheidenheid aan bedreigingen vraagt om een gecombineerde aanpak. Een goede antivirus oplossing voor zowel de desktop/laptop computers als op uw mailserver is niet voldoende. Uw internetverbinding zelf dient ook goed te worden beveiligd. KBS maakt gebruik van professionele apparatuur van Cisco met firewall-technologie, om uw bedrijfsnetwerk te beschermen tegen inbraak van buitenaf.

Insourcing Wij lossen de ICT puzzel voor u op

Heeft u uw ICT uitbesteedt maar toch behoefte aan on-site ondersteuning? Of is het ICT-beheer bij u geen full-time functie maar zou het fijn zijn om een specialist voor een vast aantal uren per week on-site beschikbaar te hebben? Dan is Insourcing voor u wellicht dé oplossing. Wij bieden de mogelijkheid om voor een vast aantal uren per week een specialist on-site te plaatsen tegen een aantrekkelijk uurtarief. Hiermee beschikt u over de benodigde expertise en levert het gemak en kostenbesparing op.

BeheerWij lossen de ICT puzzel voor u op

De beschikbaarheid van uw ICT binnen de organisatie is belangrijk om ervoor te zorgen dat de continuïteit van uw bedrijfsvoering gewaarborgd is. Wanneer het ICT-beheer niet (goed) is geregeld, kan dit gevolgen hebben voor de continuïteit. KBS biedt de mogelijkheid om het beheer van uw ICT bij ons neer te leggen, zodat u zich kan bezighouden met ondernemen. U bent volledig ontzorgd en heeft één aanspreekpunt voor al uw ICT zaken.