MKB, Wij lossen de ICT puzzel voor u op

Een ondernemer moet ondernemen. Dit betekent dat u zich uitsluitend moet kunnen richten op uw kernactiviteiten.

Neem contact op

MKB Wij lossen de ICT puzzel voor u op

Een ondernemer moet ondernemen. Dit betekent dat u zich uitsluitend moet kunnen richten op uw kernactiviteiten.

ICT is steeds belangrijker geworden in de bedrijfsvoering, maar hoe geef je hier goede invulling aan? Dit vraagt om een brede expertise om tot een zorgeloze en optimale ICT oplossing te komen.

KBS Bedrijfsondersteuning helpt u tot een goede afstemming te komen tussen de technische infrastructuur en de toepassing op uw kernactiviteiten. Of het nu gaat om nieuwe, innovatieve oplossingen of optimalisatie en flexibilisering van bestaande oplossingen. KBS Bedrijfsondersteuning is dé ICT partner met de juiste aanpak voor het MKB.

ICT Advies Wij lossen de ICT puzzel voor u op

Niet tevreden met de huidige ICT middelen? Idee dat het beter moet kunnen? Loopt u regelmatig tegen problemen aan?

Wel eens berekend wat uitval van uw ICT voor uw bedrijf betekent? Hoeveel tijd besteedt u aan ICT zaken welke u beter aan uw klanten had kunnen besteden?

KBS brengt, samen met u, in kaart waar ICT u zo goed mogelijk van dienst kan zijn in de uitvoering van uw kernactiviteiten. Wij geven u een onderbouwd advies hoe de ICT optimaal kan worden ingericht.

InstallatieWij lossen de ICT puzzel voor u op

Op basis van geleverd advies of simpelweg op aanvraag van de ondernemer, verzorgt KBS de volledige installatie van de oplossing(en), zodat dit geheel aansluit op uw situatie en u, als ondernemer, wordt ontlast van technische ICT zaken.

BeveiligingWij lossen de ICT puzzel voor u op

Hoe goed is uw netwerkbeveiliging ingericht? KBS heeft de kennis en kunde in huis om de beveiliging in te richten, en aan te passen op basis van de behoeften zonder dat bedrijfsinformatie of continuïteit in het geding komt.

Mobiel werkenWij lossen de ICT puzzel voor u op

Heeft u behoefte aan een flexibeler werkomgeving waarbij behoefte is aan toegang tot bedrijfsgegevens, ongeacht locatie? KBS levert mogelijkheden tot thuiswerken, mobiele toegang tot bedrijfsgegevens en zogenaamde "Cloud oplossingen" via partners.

Beheer & ondersteuningWij lossen de ICT puzzel voor u op

Ook voor bestaande oplossingen geldt dat u niet zelf hoeft te puzzelen als zich een probleem voordoet, of andere eisen ontstaan. KBS kan u hierin ondersteunen, zelfs op afstand.

ICT analyse (kosteloos)Wij lossen de ICT puzzel voor u op

Geen idee hoe het er met uw huidige ICT omgeving voorstaat? U hebt het idee dat ICT u beter zou moeten kunnen ondersteunen? Of simpelweg behoefte aan een "second opinion"? KBS biedt u een kosteloze en vrijblijvende ICT analyse aan.

Door samenwerking met verschillende partners zijn wij in staat u een complete oplossing te bieden (eieren in één mandje). Onze partners zijn tevens onafhankelijke dienstverleners.